OM HOLLBAR

HOLLBAR är hälsocoachen som hjälper företag att uppmuntra sina medarbetare att hålla både fysiskt och mentalt. Vi tror på att inspiration är syret som håller gnistan vid liv och att små steg i rätt riktning leder oss hållbart framåt. 

I samarbete med fler coacher, massörer och fysioterapeuter jobbar vi för att fler arbetsplatser står för hållbar hälsa och hållbart arbetsliv. HOLLBAR har sitt säte i Varberg och grundades av Charlotte Ahlgren 2021.

Hollbar - härlsa för hela kroppen logga

Grundare

VEM ÄR CHARLOTTE?

“Efter ett år av hemmakontor, färre tillfällen för vardagsrörelse och allt fler studier som pekar på negativa effekter av att vi blir mer och mer inaktiva, bestämde jag mig 2021 för att på heltid bidra till folkhälsan och mina medmänniskors välmående.

Jag har 17 års erfarenhet från träningsbranschen som instruktör, coach, utbildare, personlig tränare, mental coach och kostrådgivare. 10 års erfarenhet av kontorsjobb som ingenjör och projektledare inom IT-branschen.

Jag hjälper era medarbetare att hålla, att motiveras till att röra sig mer och att stärka gemenskapen.”

Charlotte Ahlgren

VARBERG, 1 september 2021

Charlotte Hollbar.se

Kvalitetssäkrad kompetens

ER TRYGGHET ÄR VIKTIG

Våra personliga tränare har PT-licens via Almega Friskvårdsföretagen, vilket styrker såväl praktisk som teoretisk kompetens inom träning och coaching.

Som medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund styrker vi att våra personliga tränare och kostrådgivare är kvalitetssäkrade. 

Licenser Almega Frisk, KRY

Samarbeten

HOLLBAR är en del av Generation Pep

Vi ställer oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Idag kommer bara tre av tio unga upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 min per dag, och knappt hälften av alla barn äter grönsaker varje dag. Detta vill vi vara med och förändra, för vi vill att Sverige ska må bättre.

Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

Charlotte Hollbar.se