TJÄNSTER

HOLLBAR hjälper Dig, Ditt team eller Ditt företag att designa ett grymt och unikt tränings-/hälsoupplägg för att göra era medarbetare till hållbara stjärnor. Här kan Du se de paketerade tjänster vi kan hjälpa er med.

Hollbar logga

Tjänster

VAD PASSAR ER BÄST?

Bicep hollbar.se

Träna med PT i 6 veckor

Uppmuntra till aktiv återhämtning från jobbet genom att träna tillsammans. En PT tränar er i grupp 1-2 gånger per vecka och passen anpassas efter deltagarna. Platsen bestämmer vi gemensamt.

Det här upplägget är perfekt för att få in mer rörelse, energi och gemenskap i teamet eller företaget.

närvaro

PT på jobbet i 12 veckor

Ge medarbetarna individuell träning med en PT som kommer till jobbet, möter upp i naturen eller annan plats. På 12 veckor hinner vanor etableras och det finns tid att utvecklas stabilt i både kropp och knopp.

Det här upplägget passar er som vill ge era medarbetare personlig coaching i träning och/eller kostrådgivning.

Hållbar hälsa hollbar.se

Hållbar hälsa på 12 månader

Ta nästa steg i er hälsosatsning. Med tydliga steg och anpassade metoder skräddarsyr vi ett upplägg som tar er organisation till en ny nivå på friskvård.

Våra verktyg är fysisk träning, mental träning, återhämtning, kostråd och sociala aktiviteter som sätts ihop till en mix som passar just er. Vi följer Hollbar hälsomodell som tryggt leder er fram till ett hållbart hälsoarbete.

Nyfiken på hur det här kan se ut för er? Kontakta oss för en fika, mini-workshop eller samtal.

undervisning

Utbildningsprogram av Hälsoambassadörer

Engagerade medarbetare gör enorm skillnad. Era egna hälsoambassadörer coachas och får egna verktyg för att få in mer rörelse och hälsa i ert företag. Programmet pågår i upp till ett år och inkluderar behovsanalys, utbildning, inspirationsmaterial och fyra uppföljningstillfällen. Vill Du veta mer? Varmt välkommen att höra av dig via kontaktsidan.

event

Hälsoworkshops

Vi erbjuder workshops och hela friskvårdsdagar där deltagarna lovas bli varma i både kläderna och hjärtat. Varmt välkommen att boka ditt företag, organisation eller förening!

KONTAKT

4 + 11 =